Publicat al xat del diari d’andorra.ad

Divendres, 26 d’Agost de 2011 21:03     Enviat per         daniel guillemLink del comentari

Trobo molt fort el que va passar amb aquesta nena. Jo hi era.Estaba esperant que arribes la dona i el meu fill,quand va arribar la vagoneta amb l’home cridant auxili i la nena ferida. Vaig quedar estorat en veure la ferida i tot i no ser metge vaig donar-me compte de la seva gravetat.Vaig cridar com un boig al personal demanat ajut,botiquin d’urgencies i que truquessin a l’helicopter.

Deu ni dó el que va trigar tot plegat, primer crec que el parc hauria de tenir un metge o sanitari de guardia, dons el noi que va embenar el peu a la nena no ser si debia de ser sanitari o no.Tot plegat es va tardar massa en reaccionar. No se com va anar l’accident, peró en el cas de treure el peu de la vagoneta, no t’hauries de poder enganxar en lloc. El personal hauria d’estar més a sobra i explicar les mesures de seguretat i el funcionament.Eren les darreres baixades i suposso que un cert relaxament del personal hi era.Es una atracción que a mi acostumat a esports de risc,vaig trobar super forta perque i pugin nens tots sols.

Encara avui m’impresiona l’accident d’aquesta nena i la cara dels pares veient-la sentada a la vagoneta esperant el socorrs. Desde aquestes lineas donar.li tot el suport i que es recuperi be de les ferides.

Anuncios

Publicado el abril 9, 2012 en Opiniones y etiquetado en , , , , , , , . Guarda el enlace permanente. 2 comentarios.

  1. Tota la meva solidaritat amb els afectats que han patit algun accident en el Tobotronc a Andorra i en especial per a la Maria, a la que li desitjo el millor i una recuperació total i plena.
    Aplaudeixo la iniciativa que s’ha impulsat pel que té de pedagògica i reivindicativa. Els estaments polítics, la iniciativa pública així com la privada han d’entendre que qualsevol negoci és legítim sempre i quan no vagi en contra dels interessos comuns i de les persones. El desenllaç de tot plegat, espero que positiu pels afectats, per damunt de tot ha de permetre que totes les deficiències, males actuacions i prepotències dels administradors siguin arreglades, modificades i serveixin perquè en el futur no es produeixin més accidents.
    Sembla ser que els responsables de l’atracció llueixen de que tenen les certificacions adients per al seu funcionament. Em temo que el que poden tenir és una certificació correcte de la “màquina” en qüestió però tota instal·lació no només ha de ser segura pel giny en sí mateix sinó que ha de cumplir tota una sèrie de mesures de seguretat en el seu muntatge, funcionament i entorn on es mou. En aquest sentit, pels accidents que s’han produït, i el de la Maria potser és el més representatiu, les mesures de seguretat són inexistents. I aquí LA RESPONSABILITAT ÉS TOTALMENT DE LA EMPRESA QUE EXPLOTA L’ATRACCIÓ.
    Senyors, on s’ha vist que després de tots els accidents que hi han hagut, tot continuï igual? En quín món viu Andorra? El fet de que no sigui un país de la UE, li dóna dret a fer el que li plagui, entre d’altres coses amb la seguretat i salut de les persones?
    Endavant amb la demanda i que tot plegat serveixi perquè la instal·lació es tanqui o en el millor dels casos es rectifiqui, posi a tothom al seu lloc, es depurin responsabilitats i no tornin a haver-hi més accidents.

  1. Pingback: Els estaments polítics, la iniciativa pública així com la privada han d’entendre que qualsevol negoci és legítim sempre i quan no vagi en contra dels interessos comuns i de les persones « STOP TOBOTRONC ANDORRA

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: